fbpx

Uvjeti poslovanja

Način isporuke

Internet webshop VINOGRADI NUIĆ (www.vinogradinuic.com) šalje svoje proizvode putem kurirske službe koja isporučuje naručene proizvode na adresu naznačenu u registraciji korisnika.

U slučaju da kurir ne može isporučiti robu (nema nikog na datoj adresi) kupac će biti kontaktiran preko telefonskog broja koji je ostavio tijekom narudžbe kako bi se dogovorili oko vremena i načina preuzimanja paketa.

Rok isporuke

Vrijeme isporuke paketa na Vašu adresu iznosi od jednog do četiri radnog dana, a u većini slučajeva paket će Vam stići već sutradan.

Pravo na odustajanje od kupovine, vraćanja robe

Kupac ima pravo, da u roku od sedam (7) dana po prijemu robe, kupljenu robu vrati bez odštete. Kupac je dužan snositi troškove, koji nastaju pri vraćanju robe (troškovi dostave).

Robu je potrebno u odgovarajućoj ambalaži poslati na adresu: Vinogradi Nuić d.o.o.
Crnopod bb, 88320 Ljubuški, Bosna i Hercegovina.

Proizvodi moraju biti nekorišteni, neoštećeni, u originalnoj ambalaži. Mora biti priložen originalni račun s dopisom o količini vraćene robe i transakcijski račun korisnika (broj bankovnog računa i naziv banke) da se može izvršiti povrat novca.

VINOGRADI NUIĆ će vratiti ukupan iznos bez troškova dostave najkasnije u roku od 15 dana od primanja robe.

VINOGRADI NUIĆ nije dužan primiti pošiljku s otkupninom ili pošiljke, koje ne odgovaraju njegovim općim uvjetima poslovanja.

Registracijom na web stranicama www.vinogradinuic.com prihvaćate ove uvjete poslovanja.

Dodatne informacije o uvjetima poslovanja možete zatražite preko naših kontakt stranica.

Scroll to top