fbpx

Lagano zagrijavanje .. Pogledajte koje smo vinske sajmove obišli u posljednjih mjesec dana

S obzirom na svjetsku pandemiju i rigorozne mjere koje se odnose na sve nas, vinski sajmovi, razna događanja i poslovanje morali su pričekati poboljšanje uvjeta i ukidanje mjera kako bi se ponovno održavali.

Konačno smo dočekali, strpljivo, ponovno otvaranje i druženje.
Vinski sajmovi i festivali, odlična su prilika za kušanje vrhunskih vina za sve ljubitelje vina i one koji će to tek postati.

Vinari koji sudjeluju na vinskim sajmovima imaju priliku prezentirati svoja vina široj publici. Nema razloga da mislite kako sajmove posjećuju samo vinski poznavaoci, mjesta ima za sve. Iskoristite priliku i porazgovarajte s vinarima, pitajte sve što vas zanima, mi s veseljem očekujemo vaša pitanja.

Na sajmovima imate priliku uživati u malim zalogajima, koji su spareni s vinskom ponudom. Ne zaboravite prilikom degustacije pravilno se hidrirati vodom, jer vino vas može stići kada se najmanje nadate.

Vinart Grand Outlet - Zagreb

Mi smo u lipnju ove godine, posjetili prestižni Vinart Grand Tasting – odnosno Vinart Grand Outlet!

Umjesto poslovnog sajma vina, Vinart je organizirao privremenu vinsku outlet trgovinu s najboljim vinima Hrvatske i regije.

Bilo nam je zadovoljstvo ugostite sve vas u predivnom ambijentu Muzeja Suvremene Umjetnosti u Zagrebu.

Klikom na instagram post možete pogledati kako su medijski ispratili događaj sami organizatori.
Vinart Grand Tasting profesionalni je sajam vina, na kojem sudjeluju izlagači prethodno odabrani isključivo prema kriteriju kvalitete. Sajam je poslovno orijentiran, no ove godine s obzirom na date okolnosti pokušali su dati priliku svim vinoljupcima organiziranjem Grand Outleta.

U galeriji ispod možete pogledati što smo sve zabilježili.

Wine Enogastro Vip Event-Split

Također sudjelovali smo na Wine Enogastro Vip Eventu koji se održao ovog tjedna u Splitu, Hotel Amfora.

Organizacija ovog događanja imala je edukativni i humanitarni karakter. Uz degustacijsku večeru svi pristupnici ovog događaja mogli su sudjelovati novčanim prilogom za Petrinju (HR).

Događaj je bio poslovno orijentiran, kroz edukaciju, enogastronomiju, kulturu i običaje grada Splita upriličeno je odlično druženje i prezentacija.

Ova međunarodna konferencija vinskih, ugostiteljskih i gastronomski znalaca odvijat će se na ukupno pet destinacija, mi vam preporučujemo odlazak na istu, više informacija na: https://dantes.biz/#programsplit2021

Klikom na Instagram post možete pogledati profil organizatora.

Izazovna su vremena pred nama, ugostitelji, turizam i ostali sadržaji koji održavaju naš posao i plasiraju naša vina krajnjim kupcima odnosno vama, trude se poslati pozitivnu energiju a mi želimo pred vaš stol servirati samo najbolje, zato ne čekajte danas ili sutra, već se odazovite na pozive za razna događanja jer tako podržavate sve nas da postojimo i budemo još bolji!

Živjeli!

Vinogradi Nuić

Previous Post

Koja su to najprestižnija vinska natjecanja?

Next Post

Tko je sommelier – i što on zapravo radi?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Scroll to top